xxx menu

Press Release
Daalarna Fashion Show 2019 - REBELLE

Anna Pittner Written by Anna Pittner (FPA)
12/04/2019 at Budapest, Magyarország
  

Daalarna Fashion Show 2019 - REBELLE
© Robert Szaniszló / FPA

A tavalyihoz hasonlóan április közepén került megrendezésre a 2019-es Daalarna kollekció bemutatása. Idén is a Millenáris adott otthont az eseménynek. Témának es egyben LED kijelzős háttérnek vízesést vetítettek a kifutó végére és még hitelesebbé és sejtelmesebbé téve a díszletet füstgéppel imitálták a vízesés alján lévő vízgőzt.


© Robert Szaniszló / FPA

A show az UNICEF gyermekházasság elleni kampányának fényében került megrendezésre, amit az egyik modell személyes példája inspirált, aki Szomáliából szökött hazánkba. Ez áthatotta az egész showt. A bemutató első egyharmadában a fekete és fehér ruhák váltakoztak.


© Robert Szaniszló / FPA

Ezután jöttek a színesebb alkalmi viseletek a megszokott könnyed anyagokból. Az utolsó öt percben pedig ismét előkerültek a fehér ruhák, a show zárásaként pedig aranyszínben csillogó gyönyörű alkalmi ruhát láthattunk.


© Robert Szaniszló / FPA

A bemutató után pezsgőzhettünk és az élelmesek falatkákat is ehettek. A csarnokban pedig a bemutató jól megszokott partnerei standjánál nézhettünk szét. A ruhák magukért beszéltek, azonban idén sem a díszlet sem a kiállító rész nem tartogatott számomra újat. Ennek ellenére jövőre ismét kilátogatok a bemutatóra.


© Robert Szaniszló / FPA

« back

All contents © copyright 2016-2021 Focus Press Agency. All rights reserved.