xxx menu

Press Release
ELLE Fashion Show 2018

Anna Pittner Written by Anna Pittner (FPA)
01/10/2018 at Budapest, Hungary
  

ELLE Fashion Show 2018
© Robert Szaniszló / FPA

Idén Szeptember utolsó hétvégéjén a Bazilika közelében a Société Budapestben került megrendezésre az ELLE Fashion Show.

Korábban a bulizás kedvéért jártam az épületben azóta viszont jelentős változáson ment át, elegáns fehérbe öltözött az épület. Az alsó szinten a támogatók standjait járhattuk végig, a két óránként kezdődő bemutatókra pedig az első emeleten egy L alakú teremben került sor.

Két bemutatón vettem részt, először Kata Szegedi 2019 tavasz/nyári kollekcióját néztem meg, amit fémes csillogás és kontrasztos színek jelenléte jellemzett. A kifutón láthattuk a könnyed hétköznapi viseletet és olyan darabokat is, amik akár egy partyban is megállták volna helyüket. 

Ezt követően Sármán Nóra bemutatója következett. Márkája a Nora Sarman romantikus alkalmi ruhákat és esküvői darabokat képvisel. A 2019 tavasz/nyári kollekció inspirációja Marie Antoinette-től származott. Egyszerű letisztult fehér, világos pasztell színek domináltak, amit csak egy-egy fekete vagy piros darab tört meg. Kiegészítőként hatalmas kalapokat, szalmakalapokat és masnikat viseltek a modellek. Nekem nagyon bejött ez a romantikus, könnyed hangulat. Mezőn futkározó, piknikező lányok képét idézte elém.

Remélem rövid tél után jöhet is a tavasz ;)

« back

All contents © copyright 2016-2019 Focus Press Agency. All rights reserved.