xxx menu

Press Release
Roland Garros 2018 - Day 6

Anna Pittner Written by Anna Pittner (FPA)
01/06/2018 at Paris, France
  

Roland Garros 2018 - Day 6
© Robert Szaniszló / FPA

Több tekintetben is rövidebbre sikerült a nap, így a szokásos három helyett két meccset néztem meg. Azért egy mondatban összefoglalnám a magyar érdekeltségű meccset is. Babos Timi vegyes párosban az indiai Rohan Bopanna oldalán lépett a pályára, akivel az Australian Openen döntőt is játszottak. A játék tragikusra sikerült, egy órát sem töltöttek a pályán, így 6:2 6:3-ra kikaptak a Zhang - Peers párostól.


© Robert Szaniszló / FPA

Sajnos a mai nap általam elsőként látott meccsében is csalódtam. Ez nem egy Chatrier-ra való harmadik körös meccs volt. Wozniacki gyakorlatilag leütötte a pályáról a hazaiak Parmentier-jét. Az első szett 6:0 lett, amihez nem nagyon lehet mit hozzáfűzni. A második szettben Parmentiernek sikerült három játékot nyernie. Rendesen meg is ünnepeltette magát és a meccs végén mosolyogva ment le a pályáról. Ő is érezte, hogy ez a mai teljesítmény eléggé alulmúlta a várt szintet.

Caroline Wozniacki - Pauline Parmentier: 6/0 6/3


© Robert Szaniszló / FPA

A nap végén pedig sikerült kifognom egy jó kis küzdelmes meccset. A Garros 7. kiemeltje Dominic Thiem csapott össze az olasz Matteo Berrettinivel. Jó kis izgalmas meccs volt miután mind a két játékos nyert egy-egy szettet. Pattanásig feszüóltek az idegek mind a két oldalon. Berrettini rendesen oda is püfölte ütőjét a földhöz amit persze a francia közönség nem fogadott valami jól.


© Robert Szaniszló / FPA

Thiem sem érezte elégedettnek játékát, minden elveszített pontnál dühösen hergelte magát. Végül négy küzdelmes szettben legyőzte az olaszt, így a negyedik fordulóban Nishikorival találkozhat a negyeddöntőbe jutásért.

Dominic Thiem - Matteo Berrettini: 6/3 6(5)/7(7) 6/3 6/2


© Robert Szaniszló / FPA

Nem sokkal később leszakadt az ég, így az éppen folyó meccseket meg kellett szakítani. Végül úgy döntöttek az előjelzés alapján, hogy ma már nem lesz lehetőség befejezni a meccseket, így kicsit módosult a holnapi program is. Maradjatok velünk és informálunk benneteket a fejleményekről.


© Robert Szaniszló / FPA

« back

All contents © copyright 2016-2019 Focus Press Agency. All rights reserved.