xxx menu

Press Release
Roland Garros 2018 - Day 5

Anna Pittner Written by Anna Pittner (FPA)
31/05/2018 at Paris, France
  

Roland Garros 2018 - Day 5
© Robert Szaniszló / FPA

Bemelegítésnek szánt meccsnek Heather Watson és Elise Mertens összecsapását szántam. Hát ez még bemelegítésnek is kevés volt, az eredmény magáért beszél.

Elise Mertens - Heather Watson 6/3 6/4


© Robert Szaniszló / FPA

Fucsovics Marci meccsét a hármas pályán rendezték meg, ami egy elég nagy nézőszámot befogadó pálya. Nem volt teltházas de azért jó kis hangulat alakult ki. Az első szettben Marci gyakorlatilag nem kapott szerepet, a brit 6:0-ra letarolta őt a pályáról. Sok volt a kettőshiba és az első szervák sem akartak jönni. A második szettben mintha egy teljesen másik játékot láttunk volna tőle. Gyakorlatilag szerepet cseréltek, egészen 5:0-ig Marci vezetett, amikor Edmund kapott egy ujj kötözést és visszatérve a pályára új erőre kapott Szerencsére azonban ez már sokra nem volt elég és Marci megnyerte a második szettet.


© Robert Szaniszló / FPA

A harmadik szettben mintha ismét az elsőben találtuk volna magunkat. Sajnos Edmund összeszedetten, tökéletesen hozta adogató játékait, így innentől Marci nem tudott veszélyt jelenteni a britre. A negyedik szettben egészen 3:3-ig szépen fej-fej mellett haladtak ám ezután Marci nem tudott játékot nyerni. Szép küzdelem volt, jövőre reméljük ismét itt!

Kyle Edmund - Márton Fucsovics: 6/0 1/6 6/2 6/3


© Robert Szaniszló / FPA

Utolsó  meccsnek Nadalt szántam, aki az argentin Pellával játszott. Néha egészen kivégzés érzése volt az embernek. Két óra alatt, simán jutott tovább a harmadik fordulóba. Kiszorított helyzetből is hihetetlen nyerőket ütött ez volt az idei Garroson látott meccsek közül a legélvezetesebb annak ellenére, hogy nem volt szoros. A következő fordulóban a francia Richard Gasquet lesz az ellenfele, akivel 12 éves koruk óta ismerik egymást és jó barátok is. Jó kis hangulatra számíthatunk a francia közönségtől az már biztos.

Rafael Nadal - Guido Pella: 6/2 6/1 6/1


© Robert Szaniszló / FPA

« back

All contents © copyright 2016-2019 Focus Press Agency. All rights reserved.