xxx menu

Press Release
Daalarna SUNSET – Tengerparti álom 2018

Anna Pittner Written by Anna Pittner (FPA)
18/04/2018 at Budapest, Hungary
  

Daalarna SUNSET – Tengerparti álom 2018
© Robert Szaniszló / FPA

Az idei évben egyik éppen esküvő előtt álló barátnőmmel látogattam ki a Daalarna 2019-es Fashion Show-jára. Az amerikai turné miatt elég későn, a szokásostól eltérően áprilisban került sor a bemutatóra, amit idén is a Millenáris épületében rendeztek meg.
A bemutató előtt szokás szerint ittunk egy pohár Törleyt, közben pedig körbesétáltunk a csarnokban, hogy szemügyre vegyük a kiállítókat, támogatókat, akik évről évre meglepnek valamilyen aprósággal, nyereményjátékkal. Időben lefoglalt helyünkre ülve még jó negyed órát folytattuk a beszélgetést, természetesen a barátnőm ruhapróbáiról, illetve a szóba jöhető ruhákról.


© Robert Szaniszló / FPA

A bemutató első harmada inkább az alkalmi ruhákról szólt, aminek színét a tenger kékje ihlette. Emellett a lila halvány árnyalata is megjelent a tavalyihoz hasonlóan felépített kifutón. Azonban míg tavaly a dzsungel hangulatát idéző fű vette körül a két párhuzamos sávból álló kifutót, addig most a tengerparti homok és kivetítőn megjelenő óceán a lemenő nappal hozta el nekünk a romantikus hangulatot.


© Robert Szaniszló / FPA

Ezután jöhettek a színükben hagyományos fehér ruhák. Először egyszerűbb szatén anyagból készülteket majd csipkés felsővel rendelkező darabokat csodálhattuk meg. Bevallom az én szívemhez az utóbbiak állnak közelebb. Az előző évekhez hasonlóan most is voltak a gerincmentén gyöngyös ruhák, de emellett megjelentek azok a hátul V alakban kivágott ruhák is, amiknek a széle van gyönggyel kirakva. Mint megtudtam szakértő barátnőmtől ezek már a 2019-es ruhák sajátjai, mert az ő általa próbáltakon ezek még nem voltak rajta. Ezen felül engem a hátsó kis masnik ragadtak meg, amik diszkréten varázsolták különlegessé a ruhák hátát.


© Robert Szaniszló / FPA

Utolsóként jöhetett egy nagyobb, pasztellrózsaszín abroncsos ruha, amit a kollekció reklámfilmjének főszereplője mutatott be.


© Robert Szaniszló / FPA

Azt hiszem minden adott volt egy kellemes estéhez és esküvői álmodozáshoz, így kijelenthetem jövőre ugyanitt veletek! :)


© Robert Szaniszló / FPA

« back

All contents © copyright 2016-2020 Focus Press Agency. All rights reserved.